Treffen YCCBE-VSOC

Treffen YCCBE-VSOC in Zandvliet Belgie
Op 2 mei stond 3bergen klaar om af te reizen naar Belgie voor 1 van ons 8 treffens dit jaar. Het was even wachten op Dutch van de WSFH, want die zou met ons meerijden en nadat die geland was en de koffie weg gewerkt vertrokken we met een lekker zonnetje.

Na een, door TomTom toeristische route en met de laatste 30 km om de 50 meter een verkeersdrempel zijn we dan geland op de plaats van bestemming. Na een hartelijk welkom aan de poort met een glaasje Schrobbeler en de goodie bag zijn we naar ons verblijf gegaan om uit te pakken. Langzaam aan kwam de rest binnen, een hoop Engelsen, een Noor, stel Nederlanders en natuurlijk Belgen. Zo de toon was gezet het bier kwam op tafel, whiskey, dropshot, wodka chili en zelfgebrouwen drank zoals dead-frog en natuurlijk onze Dead Poison (eigen gemaakte dropshit). Voordat Dutch en ik het wisten waren de dames al vertrokken en was het 5.30 toen we de slaapkamer in kwamen. Gelukkig was er iemand bij gekomen die een hekel aan snurkers heeft dus die kon zijn lol op.

De vrijdag kwam het overige spul nog binnen druppelen of was het stromen want het begon lekker te regen waardoor de ride-out afgelast werdt. Dus hadden de dames een dagje Antwerpen bedacht en met de bus daarheen gegaan. En toen we terug waren was de bende compleet en zelfs nog 2 van de WSFH erbij gekomen en wel Kokkie en Nathan. Na een goede maaltijd begon het spul weer maar nu met een live band veel drank en zangkunsten van Dutch. En alweer 5 uur pfff hoe houd een mens dat vol.

Zaterdag zag er hoop voller uit en de ride-out ging door met een lekkere lunch bij een Trappisten klooster reden we terug de regen tegemoed. Net optijd binnen voor de bui los barste. Even een kleine opfrissing en weer door de volgende live band en de volgende drank explosie. Shit nu moesten we zelfs afsluiten en dat om 6 uur?

De zondag was om in te pakken afscheid te nemen en afspreken voor de volgende meeting. De een op 17 juni (WSFH) pinkster-treffen en de volgende 6 juni in Doncaster Engeland.

Al met al heerlijk genoten van onze oude en nieuwe vrienden alvast de eerste 2 voor volgend jaar erin gezet. Na een voorspoedige terug reis kreeg ik te horen dat er een nieuwe bijgezet was dus ipv dat er nog maar 7 te gaan waren bleef het 8 maar het beloofd een mooi jaar te worden met alles in het verschiet.

Grtz, Sweet Devil, Drammie en opa Duif