M&G en kleine ride out Achterhoek

Afgelopen weekend 4 en 5 September was het zover.

De allereerste (en als het aan ons ligt niet de laatste) Meet and Greet en kleine ride out van Star-Riders Holland in Silvolde! (Achterhoek)

Het idee was geboren enige weken daarvoor tussen de soep en de patatten tijdens ook al een mooi weekend bij onze gastvrije zuiderburen van “Strength in Unity”.

Daar stegen de gesprekken na de nodige pintjes tot grote hoogte en werd verteld hoe mooi je kon rijden in de achterhoek en de rest zoals ze zeggen is dan snel al snel geschiedenis. De uitdaging om te laten zien hoe mooi de achterhoek op de motor is, werd uiteraard graag opgenomen.

Om de beleving compleet te maken was er voor de die hards een speciaal aanbod om op de vooravond “camping style” te overnachten in de Mauritius Kerk in Silvolde (met dank aan coöperatie Mauritius voor deze geweldige mogelijkheid en het demonstreren dat er veel mogelijkheden zijn voor dit gebouw).
Een selecte groep kon zich na een gezellige avond op het terras van Cafe Het Centrum de volgende dag scharen bij de allereerste overnachtenden in dit imposante gebouw. Het is nog onduidelijk of hier ook batches voor komen… 😉

Na een eenvoudig maar voedzaam ontbijt was het op zondag snel voor het zingen de kerk uit (de mis met livestream begon om 10.00) en gingen we via de korte route op weg naar de ontmoetingsplaats in Vorden.
Daar kwam iedereen mooi tegelijk aan en na een inzegening van de 17 motoren door de nachtburgemeester van Silvolde, Willem Matse vertrok de stoet op een kronkelroute langs lommerrijke paden, groene weilanden en vergezichten terug naar Silvolde.
Uiteraard hielp het weer 200% mee, dit had niet beter kunnen zijn.

Terug in Cafe Het Centrum werd met uitzicht op de inmiddels beruchte kerk en uiteraard ook uitzicht op de motoren tijdens een goede lunch flink gepraat en gelachen. Ik zou bijna zeggen, het was nog lang onrustig in Silvolde, maar wij zijn uiteraard een nette club.

Al met al een super mooi weekend dankzij een groep fantastische en betrokken leden!! Iedereen bedankt!!!

Robin.

3 thoughts on “M&G en kleine ride out Achterhoek

 1. Hallo Starriders,

  Ik ben op zoek naar een groep motorliefhebbers en rij zelf een (verbouwde) Wildstar XV1600.

  Jullie website heb ik met belangstelling gelezen, heb echter geen Facebook account om met jullie in contact te komen, bij deze.

  Waar is jullie club gevestigd? Ik woon zelf in Noord Brabant. Hoe en wanneer kan ik eventueel aan een tour rit van jullie deelnemen?

  Groetjes,
  Boy

Geef een reactie