Ride out Dedemsvaart naar Winterswijk


Zaterdag 12 augustus 2023 Ride out Dedemsvaart naar Winterswijk.
Een dag die begon met erg slecht weer. Daarom de start van de rit maar 2 uur opgeschoven in de hoop op beter weer.

Uiteindelijk heeft dit niet geholpen en zijn we de rit in hevige hoosbuien gestart.
Eerste verzamelpunt was vlakbij Nijkerk alwaar Bikkel, Sylvia, Arjen en Stefan verzamelde.
De rit ging over de snelweg naar Dedemsvaart.

Net voor de we afgesproken locatie bereikt hadden wist Bikkel zichzelf en zijn motor te redden door een sublieme uitwijkmanoeuvre. Een vrachtwagen zag hem over het hoofd. Met nog een klein beetje de schrik in de benen hebben we de eerste locatie bereikt; The Fellowship of Acoustics. Hier hebben Adri, Anita en MOD zich bij ons gevoegd.

Bij The Fellowship hebben we genoten van een paar bakken koffie terwijl de plassen regenwater onder onze stoelen steeds groter werden.
Adri heeft ons vervolgens via een mooie toeristische route naar het zonnige Rijssen gebracht. Onderweg hebben we zelfs kamelen gespot!

In Rijssen hebben we genoten van een heerlijke lunch bij Bistro/Stadshotel “Uit”. Ondertussen konden we wat opwarmen in de zon.Na de lunch nam Adri ons mee richting Winterswijk. Terwijl we genoten van de omgeving en van de zon konden we meteen wat opdrogen tijdens de rit.
In Winterswijk plaats genomen op het terras van Gelateria Talamini en genoten van heerlijke ijscoupes.
Na het ijsje was het tijd om afscheid te nemen. We hebben nog een stukje samen opgereden en zijn vervolgens ieder onze eigen kant op gegaan. Een gezellige dag, een heerlijke rit, kortom: voor herhaling vatbaar!