Meet & (Gr)eat Driebergen Rijsenburg

Na een beetje navraag bij Bult en Bikkel vond ik dat het een tijd werd om het motorseizoen 2021 af te trappen met een M&G. De man van Mariska, Etienne, beheert het vergader en party centrum hamp Aubert in Driebergen en gezien hij ook best wel last had van die biermerk ziekte
leek het mij leuk om het bij hem te doen. Nadat ik samen met Bult het terrein hadden verkent werd besloten om het hier te gaan doen als het weer en de Bobo’s in Den Haag  het toelaten.

Zondag 02 mei werd de datum en dus de uitnodiging via de app-groep en de 2 groepen op FB eruit gegooid.

Er stonden ongeveer 20 man op de lijst die wilde komen en dus op de bewuste dag met Etienne naar Champ Aubert om alles klaar te zetten. In plaats van de “gewone” Bikerhap (de bekende hamburger etc) stond hij zich best uit te sloven en wat resulteerde in een mooie en lekkere tafel.

Om twaalf uur kwamen de eerste. Als eerste de “herrieschopper” Bult met daar achter de stille Bikkel. Na goedkeuring van de mannen volgde de rest al snel.

Er waren nieuwe leden, oude leden dus heerlijk om iedereen eens in levende lijve te zien. Ook werden de alom bekende Back-patchen weer uitgereikt en 1 nieuwe, alle gefeliciteerd.

Al met al een geslaagde dag in het midden des lands met af en toe een buitje mooie motoren en Champ Aubert (Etienne) bedankt dat we mochten komen en de goede verzorging.

Helaas Kwam Desiree op de terugweg ten val  maar SRH zou SRH niet zijn als we dit met zijn alle niet mooi op zouden lossen.

Geef een reactie